Vacature: Casemanager Verzuim voor Stichting Land van Horne in Weert

VACATURENR bv-12080 (15-05-2018)

CASEMANAGER VERZUIM

Stichting Land van Horne


Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 28-36 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau: HBO Bachelor | NLQF 6


Plaats in de organisatie
Je maakt deel uit van de afdeling HRM en valt hiërarchisch onder de manager HRM. Je werkt samen met een collega adviseur duurzame inzetbaarheid, zet in op voorkoming van verzuim en gaat vanaf de eerste dag van de ziekmelding aan de slag om ervoor te zorgen dat het verzuim zo kort mogelijk zal zijn.

Functieomschrijving
Je bent een krachtige persoonlijkheid die aantoonbare successen heeft behaald in het verlagen van het verzuim, proactief, resultaatgericht en nauwkeurig. Een teamspeler die zaken in het juiste perspectief ziet. Hard op de inhoud echter met hart voor de persoon, wat tot uiting komt in je communicatieve vaardigheden.

Je ondersteunt en begeleidt leidinggevenden tijdens de eerste twee ziektejaren van hun arbeidsongeschikte medewerkers. Je geeft advies in complexe dossiers op momenten in de begeleiding, denk aan 1e spoor of 2e spoor, eerstejaarsevaluatie of WIA aanvraag. Daarnaast adviseer je ten aanzien van preventie ter voorkoming van verzuim, WIA beheersing en begeleiding. De communicatielijnen met de bedrijfsarts, leidinggevenden, medewerkers, HR-adviseur en salarisadministratie zijn kort. Daarnaast heb je veelvuldig contact met externen die essentieel zijn voor het uitvoeren van je werkzaamheden, onder meer met arbeidsdeskundigen, het UWV, re-integratiebureaus, contactpersonen van verzekeringsmaatschappijen. Op het terrein van preventie neem je initiatieven en ontwikkel je samen met je collega beleid binnen de afgesproken aandachtsvelden.

Wij vragen
Wat wij vragen
Je beschikt over minimaal een HBO-opleiding Casemanager Regie Op Verzuim (CROV); het diploma Register Case- en Caremanagement (RCC) of je bent hier mee bezig; minimaal drie jaar ervaring binnen dit vakgebied. Aantoonbare ervaring in de zorg is een pré. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met onderwerpen verzuim, preventie, re-integratie en sociale zekerheid. Een klantgerichte houding, overtuigingskracht, organisatorisch sterk, sociaal en communicatief vaardig, enthousiast, zijn competenties die je bezit.

Dienstverband
Een boeiende en uitdagende functie, die je mede zelf vorm geeft in een zich ontwikkelende organisatie die gaat en staat voor kwaliteit in een inspirerende werkomgeving. Je krijgt vooralsnog een dienstverband aangeboden voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsduur bedraagt 28-36 uur gemiddeld per week.

Werktijden
in overleg.

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.866,52 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG-55 CAO VVT). Je krijgt een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld 8%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket en goede opleidingsmogelijkheden. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Aanvullende informatie
Een digitaal assesmentonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.

Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerry Remmers, manager HRM a.i. T 06 20 13 70 06.

Solliciteren
Organisatie Land van Horne
Vacaturenummer 18.153
Overig De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 18 juni 2018.
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 15/05/2018
Sluitingsdatum 03/06/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbij.landvanhorne.nl