Vacature: Seniorjurist Omgevingsrecht voor Tonnaer Adviseurs in Eindhoven

VACATURENR bv-12048 (03-05-2018)

Bedrijfsomschrijving
Tonnaer Adviseurs in Omgevingsrecht staat garant voor vakkundig advies op zowel juridisch, planologisch als stedenbouwkundig gebied. Momenteel telt ons bedrijf 20 medewerkers en is groeiende. Het is te typeren als professioneel, energiek en daadkrachtig. Er zijn korte lijnen en iedereen draagt veel eigen verantwoordelijkheid.
Binnen de branche richten wij ons momenteel vooral op de komst van de nieuwe Omgevingswet. Kennis van of ervaring binnen de sector waarin wij actief zijn is belangrijk. Een bovengemiddelde interesse voor het vakgebied is nóg belangrijker. Wij hebben de ambitie om ons vak op hoog niveau te beoefenen en zoeken daarbij mensen die in deze ambitie passen. Vanzelfsprekend gaat deze ambitie gepaard met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen want iedereen heeft naast zijn of haar dagelijkse werkzaamheden een specialisatie en draagt daarvoor grote verantwoordelijkheid.

Functieomschrijving
In de rol van Senior Juridisch Adviseur Omgevingsrecht geef je juridisch advies op het gebied van omgevingsrecht aan gemeenten en initiatiefnemers (projectontwikkelaars, bedrijven, instellingen en particulieren). Je werkt incompany maar zal ook worden ingezet bij gemeenten. Je werkt individueel en in teamverband. Tot jouw takenpakket behoort het opstellen, procedureel begeleiden en toetsen van juridische adviesrapporten, bestemmings- en omgevingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Daarbij adviseer je klanten tijdens het opstellen van de verschillende producten. De onderwerpen variëren sterk van landelijk tot stedelijk gebied en van eenvoudig tot complex. Naast het uitvoeren van opdrachten wordt er ook verwacht dat je je vakkennis goed bijhoudt en je netwerk op een actieve en inhoudelijke wijze onderhoudt en dat je kansen in de markt signaleert. Het benutten van deze kansen en daarmee het generen van meer werk is dan ook een belangrijk aspect van je dagelijkse werk. Binnen deze afwisselende functie lever je een bijdrage op strategisch en tactisch niveau en sta je open voor de aankomende Omgevingswet. Als senior begeleid je collega’s en werk je mee aan de kennisontwikkeling in ons bedrijf. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van ons netwerk en pleegt de daarbij behorende acquisitie. Als projectleider of anderszins als trekker of coördinator ben je betrokken bij de begeleiding door Tonnaer van complexe projecten.

Functie-eisen
 • Afgeronde Universitaire of HBO-opleiding op het gebied van omgevingsrecht.
 • Je beschikt over 5 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur in het omgevingsrecht.
 • De wet- en regelgeving en de producten in het omgevingsrecht en de ruimtelijke ordening hebben geen
geheimen voor jou.
 • Proactief, initiërend, flexibel en zelfstandig.
 • Sociaal vaardig en representatief.
 • Staat open voor ‘Omgevingswet-denken’.

Arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden
 • Een goed salaris, aangevuld met onderscheidende en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers die veel vragen van jouw vakmanschap;
 • Een werkomgeving waarin je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven en je veel vrijheid krijgt om de rol naar eigen hand te zetten;
 • Je bent onderdeel van een klein maar ervaren, geïnspireerd team van gedreven Juristen &
Planologen/Stedenbouwkundigen; daarin vervul je een voortrekkersrol;
 • Je werkt met collega’s die net als jij professionaliteit, energie en daadkracht uitstralen.

Spreekt deze vacature jou aan?
Mail dan je CV met motivatie naar bedrijfsbureau@tonnaer.nl.

Heb je nog vragen?
Je kunt ons bellen op nummer 040 - 257 1336, of je kunt meer informatie vinden op www.tonnaer.nl, of ju kunt ons bezoeken op LinkedIn.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  bedrijfsbureau@tonnaer.nl
Meer info  www.tonnaer.nl