Vacature: Compute & Dataservices Consultant voor Open Line in Maastricht-Airport

VACATURENR bv-12020 (26-04-2018)

Om te beginnen… bij ons is het leuker! En, we zijn niet geïnteresseerd in mensen die een baan zoeken. Meer in
iemand die er zin in heeft, zich verantwoordelijk voelt voor het werk, lekker sociaal is met collega’s en plezier heeft in het werk. Oké? Lees dan verder…

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN COMPUTE & DATASERVICES CONSULTANT


Complexe, technische uitdagingen in een datacenter omgeving ga jij niet uit de weg. Ontwerpen, implementeren en beheren van Compute & Dataservices Infrastructuur is waar je goed in bent en je volgt ontwikkelingen op de voet. Niet omdat het moet maar omdat je het leuk vindt. Je werkt met ‘Best-of-Breed' technologie van o.a. DellEMC, VMware, Microsoft en VEEAM. Je krijgt energie van de afwisseling die je gaat tegenkomen. Jouw inlevingsvermogen en snelle begrip van klantprocessen helpt hier enorm bij.
Open Line levert Cloud diensten aan klanten in heel Nederland, dus weet waar je aan begint.

Vanuit Maastricht-Airport, dat is ons hoofdkantoor, of vanuit Arnhem, Landgraaf, Capelle a/d IJssel of Eindhoven ga je jouw werkzaamheden uitvoeren. Onze klanten waarderen het als onze consultants soms in de buurt zijn. Jij begrijpt als geen ander hoe vervelend het is als dingen niet werken zoals het hoort en zoals afgesproken.

Over jou
Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (bijv. HBO Informatica). Je hebt 5 of meer jaren ervaring in een soortgelijke functie en je communiceert zoals dat hoort in deze rol. Je hebt kennis en ervaring met DellEMC storage en backup (Avamar) oplossingen en VEEAM en je begrijpt hoe deze componenten samenhangen. Je hebt affiniteit met Microsoft Hyper-V en VMware Vsphere. Je hebt actuele certificeringen voor een van deze producten.

Zoek jij geen baan maar wil je er eens over praten? Denk je na over een volgende stap in je carrière? Dé trusted cloud dienstverlener van Nederland past misschien wel bij jou.

Open Line is een solide bedrijf met een voorspoedige groei en boeiende klanten. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan perspectief met volop ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Medewerkers zijn ons belangrijkste asset.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan bij dé trusted cloud dienstverlener van Nederland, reageer dan nu!
Reageren kan via de website. Of via sollicitatie@openline.nl.
Vragen? Dat kan per mail of door even te bellen met Catelijne Crena de Iongh. Zij is bereikbaar via 088 500 6700.

EEN VERKLARING OMTRENT GEDRAG OF EEN PRE-EMPLOYMENT SCREENING KAN DEEL UITMAKEN VAN DE PROCEDURE.

Solliciteren
E-mail  sollicitatie@openline.nl
Meer info  www.openline.nl