Vacature: (Parttime) GZ-Psycholoog Eindhoven voor Het Rughuis in Eindhoven

VACATURENR bv-12018 (25-04-2018)

GZ-PSYCHOLOOG EINDHOVEN

Functienaam: GZ-Psycholoog
Afdeling: Het Rughuis Eindhoven
Categorie: Health & Medicine
Opleidingsniveau: WO / MSc
Carriereniveau: Senior
Uren per week: 32 tot 40 uur per week, 24 tot 32 uur per week
Dienstverband: Contractbasis, Part-time, Full-time


Optie: 27 uur (3 dagen) of 36 uur (4 dagen) per week

Het Rughuis als organisatie
Het Rughuis is een uniek initiatief in de specialistische tweedelijns S-GGZ. Het gaat met hart en ziel de pijn te lijf van mensen die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn. Het Rughuis biedt een andere aanpak: intensief en individueel, waar mentale en lichamelijke zorg hand in hand gaan.

Deze Rughuis Methode is nieuw in Nederland en onderscheidt zich door de intensieve, individuele en interdisciplinaire aanpak. Chronische pijn heeft immers niet alleen lichamelijke maar ook mentale impact op iemands functioneren. Daarom kijkt het team van Het Rughuis naar alle componenten die te maken kunnen hebben met de chronische klachten: de psychologie, de fysieke pijn, beweging en lichaamshouding. De behandelaren vragen ook om reflectie, hoe iemand omgaat met stress, hoe iemand ontspant en zij bespreken samen de levensstijl van de cliënt. Dit alles vormt de basis voor de beste behandeling om samen met de cliënt intensief en duurzaam aan de slag te gaan.

De behandelingen van Het Rughuis zijn programmatisch, wat betekent dat voor iedere cliënt een op maat gemaakt behandelplan wordt gemaakt. De richtlijn Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten en Somatoforme Stoornissen van het Trimbos-instituut ligt aan de basis van ons programma. Het Rughuis behandelprogramma is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit wetenschap en praktijk.

Functiebeschrijving
Als GZ-psycholoog heb je binnen Het Rughuis naast een generalisten rol ook een behandelfunctie. Je voert als GZ-psycholoog intakegesprekken met onze cliënten, stelt een behandelplan op in samenwerking met het behandelteam en voert de behandelingen uit. Je neemt deel aan het interdisciplinaire team waar de cliënten worden besproken. Je biedt werkbegeleiding aan collega’s en participeert actief in het te voeren inhoudelijk beleid. Je hebt een nauwe betrokkenheid bij de interne GZ opleiding (supervisie) i.v.m. werkbegeleiding van de PIOG. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met de regiebehandelaar.

Functie eisen
Je hebt een afgeronde masteropleiding in de klinische of medische psychologie (MSc.). Je hebt zo'n 3 jaar behandelervaring als GZ-psycholoog. Je hebt ervaring met het werken in een interdisciplinair team, bij voorkeur met chronische pijn en cognitieve gedragstherapie. Je hebt ervaring met innovatie, pionieren, kleinschaligheid en klantgerichtheid. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent stressbestendig en flexibel.

Wat bieden we je
Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn in overleg, op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Meer info  www.hetrughuis.nl