Vacature: Parkbeheerder voor Recreatiebedrijf in Noord-Brabant via Recreamatch

VACATURENR bv-11913 (19-03-2018)Vacature parkbeheerder / parkbeheerders(echt)paar regio Breda


Sta je stevig in je schoenen als gastheer tussen recreanten van divers pluimage, waarbij je graag iedereen kent en ook door de gasten gekend en erkend wordt?

Mooi, dan zoeken wij jou als parkmanager voor een gezond en gezellig recreatiebedrijf in de nabijheid van Breda. Het betreft een zelfstandig, groot kampeerbedrijf met diverse doelgroepen. Het park bestaat deels uit toeristische kampeerplaatsen, deels uit verhuurchalets en deels uit jaarplaatsen. Groei is nog mogelijk. De eigenaar wil waar mogelijk en gewenst naar de toekomst steeds meer taken loslaten en is daarvoor op zoek naar een beheerder of echtpaar waar hij vertrouwen in heeft en die zich zeer verantwoordelijk voelen voor de continuĆÆteit van het bedrijf. Wij zijn op zoek naar kandidaten die op- en top gastvrouw of gastheer zijn, gevoel hebben voor techniek en flexibel zijn qua inzet en werktijden.

Verder beschik ja over administratieve en commerciƫle vaardigheden en heb je minimaal MBO Niveau 4 qua opleiding en zeker een HBO werk- en denkniveau. Ervaring in vergelijkbare functies is zeker een pre.

Heb je interesse?
Kijk dan voor de volledige functieomschrijving op www.recreamatch.nl
Solliciteren kan alleen door een mail met een uitgebreid CV en motivatiebrief via de website te uploaden.

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.recreamatch.nl