Vacature: (Junior) Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu voor ROBA advies in Deurne

VACATURENR bv-11886 (09-03-2018)

ROBA Advies is gevestigd in Deurne en onderdeel van Arvalis B.V. Arvalis is een toonaangevende adviesorganisatie met een 50-tal medewerkers, sterk gericht op agrarische en MKB ondernemers. Arvalis heeft vestigingen in Roermond , Venlo, Nuth en Deurne. Vanuit onze teams Bedrijfsadvies, Ruimtelijke Ordening en Milieu, Bouw, Juristen, Makelaars en Projecten bieden wij expertise, ervaring en betrokkenheid waar de klant om vraagt. Wij bieden op maat gesneden oplossingen, scherp gericht op de specifieke mogelijkheden van de ondernemer. Het leveren van toegevoegde waarde voor de klant staat centraal.

Ter versterking van haar adviseursteam is ROBA advies op zoek naar een:

(JUNIOR) ADVISEUR RUIMTELIJKE ORDENING EN MILIEU

Standplaats Deurne


Als adviseur ruimtelijke ordening en milieu begeleid je ondernemers en ondersteun je collega’s met het realiseren van hun ambities en plannen. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen, begeleid en adviseert onze agrarische klanten bij het aanvragen van een vergunning voor de wet natuurbescherming, omgevingsvergunning, het activiteitenbesluit, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden. In deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief.

Functie-eisen
  • Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma (HAS, HEAO, HBO-MER of juridische opleiding);
  • Relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring is een pre;
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pre;
  • Je bent een teamplayer en beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden. Je werkt oplossingsgericht, en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Aangeboden
Een uitdagende en dynamische functie, met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat.
Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met Michiel Geraedts, algemeen manager Arvalis, via 06-20811879. Je sollicitatie en cv kunt je sturen naar Sara van Ginkel, HR Manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl

Solliciteren
E-mail  sollicitatieslltbgroep@lltb.nl
Meer info  www.arvalis.nl