Vacature: Senior Store Employee voor AkzoNobel / Sikkens in Eindhoven

VACATURENR bv-11884 (08-03-2018)

Ben jij een rasondernemer met ruime expertise in netwerken en klantgerichte commerciële advisering? Meld je nu aan voor het vakkundige, hechte team van Sikkens in Eindhoven.

Sikkens Verkoop, onderdeel van AkzoNobel, is de totaalleverancier voor schildersbedrijven, met meer dan 50 vestigingen in heel Nederland. Naast topmerk Sikkens verf leveren wij ook alle denkbare gereedschappen en hulpmiddelen. Van kwasten en schuurpapier tot spuitapparatuur en klimmaterialen.

Wij zijn nu op zoek naar een ondernemende en initiatiefrijke MBO&’r voor de functie van

SENIOR STORE EMPLOYEE


Dit is jouw ideale baan als je het interessant vindt om met inzet van je commerciële ervaring een winkelbedrijf op en uit te bouwen en als je wilt investeren in de verdere ontwikkeling van je talenten en inhoudelijke kennis. Je brengt het netwerk goed in kaart, identificeert prospects en neemt zelf het initiatief om klanten te benaderen met een passend aanbod, om zo de business steeds verder uit te bouwen.

Voor wie werk je?
Onze klanten zijn vooral professionele schilders, klusbedrijven, aannemers en andere bouwgerelateerde organisaties. Zij komen bij ons voor topkwaliteit producten en materialen, maar zeker ook omdat ze bij ons vakkundig advies krijgen over de toepassing ervan. Bovendien heerst er in de Sikkens vestigingen altijd een uitstekende, collegiale sfeer.

Ons aanbod
Wij bieden je de kans om je commerciële talent en ondernemingslust voor 40 uur per week in te zetten in een team met professionele collega's. En dat bij een bedrijf dat verf levert voor onder meer het Rijksmuseum en het Amstel Hotel. Indien nodig zullen we je uitgebreid inwerken op productkennis, zodat je in verkoop- en adviesgesprekken goed beslagen ten ijs komt. Ons assortiment is overigens iets waarin je nooit uitgeleerd raakt, want ook Sikkens blijft zich ontwikkelen. Salaris en secundaire voorwaarden zijn prima geregeld.

Wil je weten hoe een gemiddelde dag in een Sikkens Center eruit ziet? Kan dan hier: vimeo.com/253936457

Jouw kwaliteiten
  • MBO-niveau met aantoonbare commerciële ervaring;
  • kennis van verf, het schildersvak en -materieel, of bereidheid deze op te doen;
  • ondernemend, initiatiefrijk, leergierig en ambitieus;
  • sterk in het werven van nieuwe klanten en onderhouden van duurzame klantrelaties;
  • rijbewijs B en beschikking over een auto om eventueel snel op een andere vesting bij te kunnen springen;
  • redelijke kennis van Outlook en Excel, en ook van de Engelse taal.

Nieuwsgierig geworden?
Interesse in deze afwisselende baan bij Sikkens Verkoop waarin je ál je enthousiasme en advies- en verkooptalenten kwijt kunt en waarin je verder kunt groeien? Vraag je toekomstige collega’s aan de balie van Sikkens Eindhoven om nadere informatie over deze vacature. Of neem contact op met Merith de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2.

Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentienummer 1800013C, of gebruik de 'Solliciteer' button. Een pre-employment onderzoek kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine en Sikkens. We hebben een permanente leiderschapspositie op

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren
Meer info  www.akzonobel.nl