Vacature: Strategisch Inkoper voor DH Industries in Son via Schakelpunt

VACATURENR bv-11874 (05-03-2018)

DH Industries BV (DHI) is een ervaren speler op het gebied van cryogene systemen en heeft vestigingen in Nederland, India en de USA. Onder de merknamen Stirling Cryogenics en CryoZone levert DHI zowel (hybride) cryogene systemen waarmee gassen zoals stikstof en zuurstof vloeibaar worden gemaakt als ook specifieke modules zoals cryofans en cryopompen.
DHI is gevestigd op het Science Park Eindhoven in Son. DHI is een dynamisch, technisch en innovatief bedrijf met een enthousiaste en resultaatgerichte cultuur. De communicatielijnen zijn kort en van de medewerkers wordt een hoge mate van zelfstandigheid verwacht en de bereidheid om actief in (interdisciplinaire) teams te werken.
De cryogene systemen, waarvoor alle benodigde onderdelen worden ingekocht, worden geassembleerd en getest in Son. Samenwerking met leveranciers en de logistieke keten vormt daarmee de ruggengraat binnen de onderneming. Vanwege de beoogde groei en verdere professionalisering van de organisatie, zijn wij op zoek naar een fulltime Strategisch Inkoper.

STRATEGISCH INKOPER

Functieomschrijving:
Met als basis het Business Plan van DHI ben je verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van een optimale Supply Chain rekening houdend met kwaliteit, levertijd, techniek en prijs. Je bent wereldwijd zelfstandig verantwoordelijk voor de operationele inkoop van productgroepen, zowel koop- als maakdelen. Bij eventuele verstoringen m.b.t. levertijd en kwaliteit anticipeer je tijdig en stuur je bij daar waar nodig, inclusief het doen van verbetervoorstellen en het initiëren van eventuele correctieve acties. Je onderhoudt actief het contact met leveranciers en je breidt uit waar nodig; ook het uitvoeren van benchmarks tussen leveranciers behoort tot je taken. Je draagt er zorg voor dat alle relevante informatie in het ERP-systeem (Exact) wordt verwerkt.

Functieprofiel:
Voor deze uitdagende groeifunctie wordt gezocht naar iemand die een volgende stap in zijn carrière wil maken. Vereist is een afgeronde HBO-opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Commerciële Economie) en minstens enkele jaren ervaring binnen de high-tech maakindustrie. Het is een pre als je in het bezit bent van het NEVI 1. Verder beschik je over een klantbewuste en creatieve houding, ben je communicatief sterk en pragmatisch.

Aanbod:
DHI verwacht veel van haar mensen, maar biedt deze ook veel. Als Strategisch Inkoper heb je boeiend werk in een internationale organisatie, waar collegialiteit en een goede samenwerking de sfeer bepalen. Je wordt daarbij ondersteund in goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je bij deze functie mag verwachten.

Reageren:
Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu met je sollicitatiebrief en CV en stuur je gegevens naar: rohan.bruggink@schakelpunt.com

Voor meer informatie kun je bellen met Rohan Bruggink op +31(0)6-55831741. Ook kun je kijken op www.dh-industries.com

E-mail  rohan.bruggink@schakelpunt.com
Meer info  www.dh-industries.com