Vacature: Medewerker Credit Management voor Royal Ahrend in Sint-Oedenrode

VACATURENR bv-11865 (02-03-2018)


MEDEWERKER CREDIT MANAGEMENT

Standplaats: Sint-Oedenrode

40 uur per week


De merken van Royal Ahrend zijn toonaangevend in Europa op het gebied van een professionele werkomgeving. Al meer dan honderd jaar ontwerpen, produceren en verkopen onze bedrijven designmeubilair en leveren daarbij alle behorende diensten. Wij helpen organisaties bij het optimaal inrichten van hun werkomgeving vanuit een duidelijke toekomstvisie. De merken van Royal Ahrend staan daarbij voor duurzaam en tijdloos design: bij Royal Ahrend is design geen trend, maar een traditie!

De afdeling Credit Management bij Royal Ahrend maakt deel uit van het Financial Service Center (in Sint-Oedenrode) en is het verlengstuk van onze verschillende verkoopafdelingen binnen O2C. Als lid van het creditmanagementteam krijg je de verantwoording over een eigen (internationale) portefeuille met debiteuren. Voor deze portefeuille verzorg je de dagelijkse administratie, ben je verantwoordelijk voor het incasseren van gelden en ben je aanspreekpunt voor de klant en de commerciële afdelingen binnen Royal Ahrend. Door het dagelijkse contact met zowel de interne als de externe klant leer je klantgericht communiceren en bouw je actief mee aan de relatie met onze klanten.
Naast de verantwoordelijkheid voor je eigen portefeuille zorg je ook voor ondersteuning van de gehele afdeling. Je fungeert als back-up van de overige medewerkers, draagt zorg voor de periodieke rapportages en werkt mee aan optimalisatie projecten binnen en buiten de afdeling.
Het doel van Credit Management is het minimaliseren van het financiële risico met betrekking tot credit risk en het optimaliseren van de cash flow van de bedrijven van Royal Ahrend.

Profiel van de kandidaat:
  • Opleiding: HBO of door werkervaring verkregen vergelijkbaar niveau (bij voorkeur financieel/administratief)
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende kennis van MS Office pakket
  • Nauwkeurig, flexibel, planmatig en stressbestendig
  • Pro-actieve werkhouding
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Duits en/of Frans zijn een pré

Wij bieden:
Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en groei.
Een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving.
Een marktconforme beloning en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sven Joosten, teamleader Credit Management Royal Ahrend, 06 50277227.

Solliciteren?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je motivatie en CV naar werken@ahrend.com o.v.v. Medewerker Credit Management.

Kijk voor meer vacatures en bedrijfsinformatie op www.ahrend.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  werken@ahrend.com
Meer info  www.ahrend.com