Vacature: Technisch Medewerker Bedrijfsbureau voor Designmine in Sittard

VACATURENR bv-11855 (27-02-2018)

Designmine bv is een internationaal georiënteerd ontwerp- en projectmanagement bureau voor standbouw- en interieurprojecten. Het bedrijf is groeiende waarbij wij blijven streven naar een hoogwaardige kwaliteit in design en uitvoering.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

TECHNISCH MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU (M/V)

Je werk
In onze organisatie ben je de rechterhand van onze productiemanager. Je bent medeverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, de planning van medewerkers en transport. Ook het vervaardigen van werktekeningen behoort tot een van je taken. Daarnaast ondersteun je collega’s van de afdeling sales bij de calculatie, inkopen en beursaanvragen.

Je capaciteiten
Voor deze functie zijn we op zoek naar een krachtige persoonlijkheid met een brede technische kennis. Je vindt het prettig om in een klein team onderhectische omstandigheden te werken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ervaring in de stand of interieurbouw heeft onze voorkeur en je hebt minimaal een MBO werk en denkniveau. CAD tekenvaardigheden zijn een must (bij voorkeur VectorWorks) en je kunt communiceren in het Engels en Duits.

Je beloning
  • Het gaat om een full time dienstverband.
  • Het salaris is afhankelijk van capaciteit en ervaring.

Voor info
Vragen over de functie beantwoorden we graag telefonisch.
Etienne of Wil staan je graag te woord.

Je sollicitatie zien we graag per email tegemoet:
e.dederen@designmine.nl

Industriestraat 22, 6135 KH Sittard
Tel. +31(0)88 101 60 00

E-mail  e.dederen@designmine.nl
Meer info  www.designmine.nl