Vacature: Verslavingsarts voor Met ggz in Roermond

VACATURENR bv-11677 (28-12-2017)

Verslavingsarts

MET ggz Roermond

Werkveld: Geestelijke gezondheidszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Uren in de week: 36
Opleidingsniveau: n.v.t.


Word jij onze nieuwe bevlogen verslavingsarts?

GEZOCHT: VERSLAVINGSARTS MET GGZ (36 UUR)


MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Bij MET ggz staan we voor de kortste weg naar herstel. Voor een nieuw onderdeel van ons GGZ-zorgpalet zoeken wij voor de verslavingszorg een enthousiaste verslavingsarts KNMG voor 36 uur.

Functieomschrijving
Wat is jouw uitdaging?
MET ggz heeft met verzekeraars afspraken gemaakt over een aanbod verslavingszorg ten behoeve van GGZ cliënten met een dubbele diagnose. Jij gaat ons nieuwe zorgpalet vanuit verslavingsperspectief vormgeven. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:
  • Spil in- en kartrekker van de nieuw vorm te geven inhoudelijke zorgpaden van verslavingszorg binnen MET ggz;.
  • Inhoudelijke aansturing van collega’s binnen een multidisciplinair team en participeren in het multidisciplinair overleg met name gericht op verslavingsproblematiek;
  • Het verrichten van algemene en specifieke diagnostiek, behandeling en begeleiding bij patiënten met verslavingsproblematiek;
  • Verantwoordelijkheid dragen voor ambulante detoxificatie en indicering voor crisisopnames;
  • Onderzoeken en beoordelen van de somatische en psychische gevolgen van middelengebruik, - afhankelijkheid en verslavingsgedrag;
  • Geven van advies en consultatie aan verwijzers en aan interne/externe collegae;
  • Actieve bijdrage aan innovatie en verbetering van de kwaliteit van zorg;
  • Naast de behandelzorg ook een bijdrage leveren aan Bemoeizorg en de zorg ten behoeve van onze begeleide woonvormen.

Wij vragen
Wij zoeken een bevlogen verslavingsarts. Een kartrekker en een verbinder. Iemand die proactief is en vernieuwend. Maar ook iemand die communicatief sterk is en zich profileert binnen en buiten MET ggz . Natuurlijk ben je integer, oprecht en betrokken. Verder ben je basisarts met als specialisatie Master in Addiction Medicine (MIAM). Je staat BIG geregistreerd.

Dienstverband
Bij ons krijg je een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, een goede werksfeer, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. Daarbij zijn er mogelijkheden tot bij- en nascholing.

Werktijden
in overleg

Salaris
De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 70 van de cao ggz (maximaal € 6090 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Aanvullende informatie
Interesse? Reageer dan snel!

Stuur je sollicitatie vóór 1 februari 2018 naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl, t.a.v. Raad van Bestuur. Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Jacqueline Kropman, manager via tel: 06-25769370. Meer informatie over MET ggz vind je op www.metggz.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Solliciteren
Organisatie MET ggz
Plaatsingsdatum 27/12/2017
Sluitingsdatum 01/02/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelsadministratie@metggz.nl
Meer info  www.metggz.nl